Bode van de liefde – roodborstje-hanger

Sierhanger met filigraan roodborstje

  • In oneindigheids-design
  • Roodborstje in emailfinish
  • Edele goudplattering
  • Echte Svenka™-kristallen
  • Fijn inschrift

Grootte van de hanger: ca. 2 cm
Lengte van de ketting: 45,7 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
526-CHA36.01

Vier de liefdesband
Het roodborstje leert ons, naar de taal van ons eigen hart te luisteren en is als bode van de liefde en het geluk onderweg. In een filigraan ontworpen sieraad herinnert deze bode met zijn rode borstje u eraan, hoe sterk en eeuwig de band der liefde is, die u met uw geliefden verbindt. The Bradford Exchange presenteert u een teder roodborstje in een oneindigheidsdesign als prachtig cadeau voor u of een dierbare persoon.

Filigraan design met edele goudplattering
Geniet van de tedere uitstraling van een lieflijk roodborstje in een exclusief en edel ontworpen sieraad. De hanger is in een oneindigheidsdesign ontworpen. In het midden onderaan zit een filigraan vormgegeven roodborstje. Het stevige rode borstje glanst in emailfinish. Halsketting en hanger zijn edel met goud geplatteerd. Het filigraanwerk is bezet met echte Svenka™-kristallen. Dit sieraad is een perfect symbool van de eeuwige liefde tussen u en uw geliefde. Op de voorzijde van de lus is het woord “Always” (“Altijd”) gegraveerd.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De hanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Bestel de sierhanger “Bode van de liefde” beter nog vandaag!