Eva – babypop

Voel haar “ademhaling”, als ze in uw armen ligt

  • Zo zwaar als een echte baby
  • Betoverende aanrakingsactieve babypop van Sherry Rawn
  • Van zacht RealTouch®-vinyl – ongelofelijk levensecht

Originele afmetingen: ca. 43,2 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02523-001

Vredig ligt de kleine “Eva” voor u. Met haar grote blauw-grijze ogen kijkt ze u aan en een liefelijk glimlachje omspeelt haar kleine mond. De kleine “Eva” is een beeld van volkomen gelukzaligheid en schoonheid, dat u niet kunt weerstaan. Zachtjes streelt u de wangetjes en de borst van de kleine engel en reeds voelt u haar rustige ademhaling.

Interactieve babypop van Sherry Rawn

De gerenommeerde kunstenares Sherry Rawn heeft deze inspirerende babypop exclusief ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries. De schattige “Eva” is met de hand vervaardigd van uniek Real-Touch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om zachte babyhuid levensecht weer te geven. Haar leuke wipneusje, haar roze wangetjes en de fijne huidplooitjes in haar vingertjes en voetjes – alles aan “Eva” is levensecht gevormd en gedetailleerd van kleur voorzien. Wieg de prachtige kleine engel in uw armen en u voelt haar levensechte gewicht. De kleine schat kan in heel veel posities worden gebracht. Een zachte aanraking van haar borst is voldoende en u kunt de rustige ademhaling van de kleine schat voelen.

Een outfit net zo zonnig als haar glimlach

De kleine “Eva” wordt u compleet aangekleed toegezonden. Ze draagt een roze rompertje met ruches aan de mouwtjes en de taille en een opgeborduurd hartje op de borst. Een wit voorhoofdsbandje met roze strikjes completeert de schattige outfit.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Deze unieke verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en echtheid van deze kunstenaarspop. Beleef met “Eva” een betoverende engel, waarvan u de ademhaling echt kunt voelen. Sherry Rawns interactieve babypoppen zijn enorm populair. Aarzel daarom niet en bestel de kleine “Eva” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk