Haar kronende nalatenschap – koningin Elizabeth II-herdenkingsmedaille-collectie

Unieke medaillecollectie ter herdenking van de nalatenschap van koningin Elizabeth II

  • Volledig met goud gecoat
  • In de hoogste stempelkwaliteit – proof
  • Met full colour portret van hare majesteit
  • Strikt gelimiteerd – slechts een volledige collectie per gezin
  • Uitsluitend verkrijgbaar bij The Bradford Exchange

Diameter: 38,6 mm


Start u de collectie met € 34,95 korting!
Het abonnement kan op elk moment zonder rede van opgaaf worden opgezegd.
De vervolgprijs van elke volgende uitgave kost € 39,95.
De verdere uitgaves verschijnen in afstanden van 21 dagen.

€ 5,00 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
426-CO385

Eer het leven en de nalatenschap van de overleden, over de hele wereld geliefde en bewonderde en langst regerende vorstin, hare majesteit koningin Elizabeth II, met deze unieke koninklijke herdenkingsmedaille-collectie! Elke uitgave is rijk met goud gecoat en in de hoogste kwaliteit geslagen.


Zeven decennia in dienst van de monarchie
Op 8 september 2022 is hare majesteit koningin Elizabeth II op 96-jarige leeftijd vredig en omringd door haar familie overleden op Balmoral Castle. Haar unieke regeerperiode begon officieel met haar kroning in Westminster Abbey op 2 juni 1953. En pas dit jaar vierde zij het 70-jarige jubileum van haar troonsbestijging – als eerste vorstin ooit in de Britse geschiedenis.

Een eeuw lang heeft de Queen zich met veel toewijding en haar verbindende karakter aan haar werk gewijd en het Britse volk door vreugde en verdriet begeleid. Wij gedenken hare majesteit als een uitzonderlijke persoonlijkheid onder de Europese monarchen, gerespecteerd en uiterst geliefd over de hele wereld.

Als eeuwige herinnering aan koningin Elizabeth II en haar rijke leven van dienstbaarheid aan het Verenigd Koninkrijk en het Gemenebest presenteert The Bradford Exchange u nu de unieke herdenkingsmedaille-collectie “Haar kronende nalatenschap”.

Kostbaar met goud gecoat – in de hoogste stempelkwaliteit
Elke herdenkingsmedaille van deze unieke collectie is kostbaar met goud gecoat en geslagen in de hoogste kwaliteit – proof. Uitgave 1 “Onze genadige en edele koningin” toont op de voorzijde het full colour portret van hare majesteit koningin Elizabeth II. En ook de volgende uitgaven brengen in kleurrijke beelden hulde aan belangrijke feiten uit haar regeerperiode, haar huwelijk met prins Philip en haar gezinsleven.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke medaille-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Met elke uitgave ontvangt u ook een echtheidscertificaat, dat de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke medaille garandeert. De oplage is wereldwijd streng gelimiteerd tot slechts een complete collectie per gezin. Aarzel dus niet en start beter vandaag nog uw koningin Elizabeth II-herdenkingsmedaille-collectie “Haar kronende nalatenschap” met uitgave 1 “Koningin Elizabeth II”!

Misschien vind je dit ook leuk