Kleine Ellie – babypop

Levensechte babypop voor kinderen vanaf 3 jaar

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Met een zacht stoffen lijfje
  • Handmatig ingezet haar
  • Met veel schitterende details

Grotte: 25,4 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02868-001

Ware liefde is wanneer je gewoon onafscheidelijk bent!
Maar bovenal betekent ware liefde wederzijds vertrouwen, dat door niets of niemand kan worden geschokt – en ongetwijfeld voldoet de lieve Ellie aan alle voorwaarden: Met haar grote blauwe ogen en open natuur wacht ze gewoon om verwend te worden door uw dochter of kleindochter en om elke dag met liefde omringd te worden! Ellie is een levensechte babypop en uitsluitend verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. U kunt deze pop dus niet in een normale winkel kopen. Ellie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft veel eigenschappen, die ook onze hoogwaardige verzamelaarspoppen onderscheiden. Ook deze pop is met de hand vervaardigd en bestaat uit zacht RealTouch®-vinyl en heeft een meegaand rompje. Met haar lengte van 25 cm past ze bovendien perfect in de armen van elk klein meisje!

Met veel schitterende details
De voor kinderen ontworpen babypop is zeer robuust uitgevoerd en voorzien van een roze cape met een schattig strikje, een grappig wit mutsje en een leuk kruippakje. Wat deze pop nog extra leuk maakt, zijn de grappige haarlokjes, die er bijzonder natuurlijk uitzien en ook zo aanvoelen. Door de mooie ogen en het sensibele gezichtje zal elk kind direct dol zijn op Ellie!

Deze unieke speelgoedpop zal een meisje nooit meer uit handen geven
Als u uw dochter of kleindochter een heel bijzonder cadeau wilt geven, is Ellie de juiste keus: Geen enkele andere pop combineert de kwaliteit en eigenschappen van een verzamelaarsitem met dit speciaal voor kinderen kunstvaardig uitgevoerde speelgoed. We verwachten een grote vraag: Bestel “Kleine Ellie” beter nog vandaag!

Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.
Attentie: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar!