Koningen van de lucht – Staande lamp

Staande statement-lamp met adelaarsmotief

  • Met de opwindende adelaarskunst van Ted Blaylock
  • Volledig functionerende staande statement-lamp
  • Lampenkap van hoogwaardige stof
  • Opwindende adelaarsaanzichten van alle zijden
  • Streng gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Grootte: 152,4 cm hoog
Breedte sokkel en kap: 25,4 x 25,4 cm

U heeft een lamp nodig van het type E27/27,0 mm. Wordt niet meegeleverd.

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-29467-701G

Kunstwerk en lamp tegelijk!
Het is de edele indruk van de vliegende zeeadelaar, die het Ame- rikaanse volk er ooit toe bracht, deze vogel als hun wapendier te kiezen. Een levend symbool voor de vrijheid en trots van een grote natie. Geniet van de indrukwekkende aanwezigheid van de zeeadelaar in uw woning – met een bijzondere staande statement-lamp van The Bradford Exchange!

De adembenemende beelden van de zeeadelaar van de gerenommeerde natuurkunstenaar Ted Blaylock zijn aan elke zijde van deze unieke staande lamp te zien. Slechts weinig kunstenaars lukt het, om de aanwezigheid van de “Koningen van de lucht” zo indrukwekkend weer te geven, als de natuurschilder Ted Blaylock. En zo siert zijn motief van twee edele zeeadelaars, die zich hoog boven een ruisende waterval verheffen, die van een gekloofde berg naar beneden stort, ook alle vier zijden van de stijlvolle lampenkap. De fraaie, in houtkleur uitgevoerde voet is voorzien van een voetschakelaar voor het eenvoudig in- en uit-schakelen van de lamp.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De staande lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Verfraai uw woning niet alleen met een indrukwekkend kunst-statement, maar ook met een moderne staande lamp voor een sfeervolle avondlijke verlichting. Bestel uw exemplaar van “Koningen van de lucht” beter nog vandaag!

©2019 Blaylock Originals, Inc. All rights reserved.

Misschien vind je dit ook leuk