Mama’s favoriet – babypop

Levensecht kunstenaarspop van de Ping Lau

  • Met de hand vervaardigd
  • Huid van zacht RealTouch®-vinyl
  • Zorgvuldig met de hand ingebracht haar
  • Levensecht draaggevoel door realistisch gewicht
  • Incl. magnetische fopspeen

Grootte: 48,3 cm (uitgestrekt)

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03221-705

Als kleine Susie met mama in de tuin is, landt er een klein lieveheersbeestje op haar hand. “Kijk,” zegt mama. “Het is een geluksbrenger! En ik weet dat het waar is, want net voordat jij geboren werd, landde er een lieveheersbeestje op mijn hand. Jij was mijn geluksbrenger!” De beroemde en wereldberoemde kunstenaar Ping Lau liet zich inspireren door dit beeld en heeft een ongelooflijk levensechte poppengel ontworpen die je kan betoveren met zijn blik!

Verfijnd handwerk – ongelooflijk levensecht
De zachte huid van kleine “Susie” is met de hand gemaakt van het unieke RealTouch® vinyl. Dit materiaal is ideaal om een zachte babyhuid realistisch na te bootsen. Van haar lieve neusje en roze wangetjes tot de fijne rimpeltjes op haar vingertjes en voetjes – alles aan “Susie” is levensecht en nauwkeurig gekleurd. Wieg de mooie engel in je armen en je voelt haar levensechte gewicht. Dankzij het zachte stoffen lijfje kan de kleine schat op verschillende  manieren geposeerd worden. Het met de hand gewortelde haar is bekroond met een rode strik. “Susie” draagt een aangepaste outfit met een lieveheersbeestjesprint. Ze draagt ook een speelse armband met kunstparels en lieveheersbeestjesaccenten. De magnetische fopspeen past perfect in haar mondje en is gemakkelijk aan en uit te doen wanneer nodig.


De verzamelaarspop is exclusief voor The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elk item. Aarzel niet en bestel “Mama’s favoriet” vandaag nog!Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.