Noorderlicht Wolven – staande lamp

Staande lamp met wolvenmotief

  • Uitzonderlijk kunststatement
  • Met de kunst can James Meger
  • Lampenkap gemaakt van hoogwaardige stof
  • Handige voetschakelaar voor eenvoudig inen uitschakelen
  • Met houtkleurige voet

Afmetingent: 152,4 cm hoog

Je hebt lampen nodig van het type E27/27,0 mm. Niet meegeleverd.

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-34623-701G

Een kunstwerk en lamp in één!
Een van ‘s werelds meest spectaculaire natuurwonderen schittert in je eigen huis als een roedel wolven hun geestverwanten roept te midden van prachtige kleuren. Geniet van de indrukwekkende aanwezigheid van de trotse wolf in je huis – met een buitengewone staande lamp van The Bradford Exchange!

Weinig kunstenaars slagen erin om de aanwezigheid van de “heersers van de bossen” zo indrukwekkend vast te leggen als natuurschilder James Meger. En dus is zijn motief van een roedel wolven verzameld onder het noorderlicht op alle vier de zijden van de stijlvolle lampenkap afgebeeld. Twee van kleur veranderende gloeilampen creëren een golf van dynamische tinten variërend van blauw tot groen tot violet, glinsterend door de nachtelijke hemel en doet denken aan het noorderlicht. De prachtig vormgegeven, houtkleurige voet heeft een voetschakelaar om de lamp gemakkelijk aan en uit te zetten.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De vloerlamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is beperkt tot 295 productiedagen. Verfraai je huis niet alleen met een indrukwekkend kunststatement, maar ook met een ultramoderne vloerlamp voor sfeervolle verlichting in de avond. Bestel vandaag
nog jouw exemplaar van “Noorderlicht Wolven”!

 

 

© 2024 James Meger, Courtesy of MHS Licensing