Norah – babypop

Ons exclusieve poppenportret van de schattigste baby van 2019

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Levensecht met de hand vervaardigd
  • Met de hand ingebracht haar
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Maßgeschneiderter Sommerstrampler

Lengte: ca. 43,2 cm

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02154-006

Wie is de schattigste baby van 2019? Het is Norah!
Schoonheid is misschien afhankelijk van de waarnemer, maar deze lieve schat was de blikvanger voor duizenden deelnemers aan de verkiezing voor onze zesde jaarlijkse babyfoto-wedstrijd. De naam van deze kleine engel is “Norah” en de foto werd ingezonden door haar trotse oma. Haar kleine wipneusje, vrolijke glimlach en grote bruine ogen zijn zo schattig, dat “Norah” werd gekozen als model voor de Ashton-Drake-pop.

Omdat het creëren van poppen aan de hand van foto’s een uiterst precieze sculptuurkunst vereist, hebben we ons tot de meesterpoppenkunstenares Ping Lau gewend, die reeds de winnaar van de wedstrijd van het vorige jaar op onvergelijkbare en succesvolle wijze als verzamelaarspop heeft vereeuwigd. Heel precies wist de getalenteerde kunstenares niet alleen de heerlijke uitdrukking van “Norah” op de winnende foto weer te geven, maar ook haar onweerstaanbare persoonlijkheid!

Hoogwaardig handwerk – ongelooflijk levensecht
Voor de realisering van “Norah” gebruiken we uitsluitend het allerbeste RealTouch® vinyl, dat aanvoelt als echte babyhuid. De zachtroze huid, de fijne kleine wenkbrauwen en de dunne lipjes zijn liefdevol met de hand beschilderd. Heel zorgvuldig worden ook de zachte haartjes en wimpertjes met de hand ingebracht. Het gewicht van “Norah” geeft u het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. En haar geur van verse babypoeder maakt Norah nog echter. Het bloemig-luchtige zomerrompertje met het lila hoofdbandje rondt “Norahs” verschijning perfect af!

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze verzamelaarspop is een mijlpaal, die u niet aan u voorbij mag laten gaan. Verheug u op een onweerstaanbare kleine engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel “Norah”, de winnares van onze fotowedstrijd 2019, beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan licht afwijken van de afbeelding.