Onze ster voor Kerstmis

Grote, staande ster met kerst-taferelen, verlichting en muziek

  • Handvervaardigd en kostbaar met de hand gekleurd
  • Van echt hout
  • Met LED-verlichting
  • Handgenummerd echtheidscertificaat met uitvoerige gebruiksaanwijzing

Grootte: 41 x 40 x 12 cm (B x H x D)

Met 4 glazen kaarsenhouders, levering zonder kaarsen
Werkt op 3 “AAA” batterijen (deze zijn in de levering niet inbegrepen)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
422-DXL02.01

Sinds eeuwen is de ster het symbool van Kerstmis. Een ster wees de Heilige drie Koningen de verre weg naar de kribbe in Bethlehem. Sindsdien vieren families de geboorte van Jezus in de heilige nacht met vele dierbare gebruiken. Zo is het al generaties lang traditie, voor kerstmis een boom uit te zoeken en thuis op te zetten. Deze betovering van de kersttijd heeft de Duitse kunstenaar Tilman Mohr nu op een wondermooie wijze in een feestelijke decoratie met licht en muziek vastgelegd.

Met verlichting en melodieën!

Bijna meent men het knarsen van de sneeuw onder de grote hoeven van het paard te horen, dat krachtig de slee die met de prachtige kerstboom trekt, trots geleid door de jongen. De ouders gaan aan de kant voor de twee kinderen, die warm toegedekt in de slee zitten. Behaaglijk licht schijnt uit de huisjes van het pittoreske dorp eromheen, gemoedelijk ingebed door een omringende guirlande van besneeuwde dennentaken. Vijf populaire kerstmelodieën klinken en vier kaarsen laten de ster in zacht lichtschijn stralen. Dit mooie tafereel werd gedetailleerd en filigraan in hoog reliëf van kunstenaars-sculpturengietwerk vervaardigd en met de hand gekleurd. De romp van de ster is van echt hout vervaardigd. De huisjes en de kapel in het midden stralen dankzij stroom-sparende LED-verlichting. In de vier glazen kaarsenhouders passen vanzelfsprekend de in de handel verkrijgbare theelichten of stompkaarsen.

Exclusief bij The Bradford Exchange!

Deze aan tradities rijke en sfeervolle winterdecoratie van de kunstenaar Tilman Mohr verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is in de handel niet verkrijgbaar. Elk exemplaar werd met de hand genummerd en een gelijkluidend handgenummerd echtheidscertificaat waarborgt de authenticiteit van de ster. Verheugt u zich op een sfeervolle adventstijd met zijn mooie lichten! Verzekert u zich “Onze ster voor Kerstmis” het beste vandaag nog!