Singing in the Rain – babypop

Kunstenaarspop van Linda Murray

  • Zachte huid van RealTouch® vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Ze brabbelt en kwettert melodieus
  • Met de hand ingezet haar
  • 4-delige regenkleding op maat

Grootte: 53,3 cm

Heeft 3 “AA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-03211-001

Jaag de wolken weg - met deze schattige pop
Het miezert op dit moment, maar dat weerhoudt onze kleine er niet van om zich buiten te vermaken! In haar op maat gemaakte jurk versierd met ganzen en bloemen, haar regenlaarzen en regenhoed gaat ze samen met haar moeder naar het park. Daar kan ze haar favoriete ding doen: aan de oever van de vijver zitten en de eendjes voeren! Het kleine meisje is zo blij dat ze begint te kwetteren... „zingen in de regen“, zo zorgeloos als alleen baby‘s dat kunnen!

Meesterwerk van poppenkast
De „Singing in the Rain“ pop is gemaakt door de uitmuntende poppenkunstenares Linda Murray en is ongelooflijk levensecht. Als je de pop vasthoudt, voel je meteen hoe zacht haar RealTouch® vinyl huid en haar realistische stoffen lichaam aanvoelen. En met haar met de hand gewortelde haar, haar schattige uiterlijk en haar met de hand geschilderde gelaatstrekken lijkt ze net een echte baby. Ze kan ook verschillende posities aannemen: Je kunt haar neerleggen, in je armen houden, rechtop zetten en nog veel meer. En dan zijn er nog de geluiden die je uit haar kunt krijgen! Met een druk op de knop begint ze melodieus te kwetteren ... haar prachtige versie van „Singing in the rain”!

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De kunstenaarspop wordt exclusief uitgegeven door The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange, en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde certificaat van echtheid garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van de pop. Kijk uit naar het nieuwste meesterwerk van Linda Murray en bestel je „Singing in the rain“ verzamelpop vandaag nog!Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.