Sterrenvanger – kattenhanger

Sierhanger met email-katje (Engelse versie)

  • Bezet met een echte diamant
  • Edele goud- en rodiumplattering
  • Katje van email
  • Met 17 SvenkaTM-kristallen
  • Filigrane ambachtelijke kunst

Hoogte van de hanger met oogje: 3,5 cm
Breedte van de hanger: 2,3 cm
Lengte halssnoer: 45,7 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
522-SAN69.02

Schattige katjes raken ons hart
Katten zijn edele schepselen – sierlijk en elegant in hun bewegingen en begiftigd met een eigen persoonlijkheid. We houden van onze katten als huisdier, omdat ze trouwe knuffelkameraden zijn en ons steeds weer opvrolijken met hun speelse aard. En zo inspireren ze ons om het leven niet steeds al te serieus te nemen. U kunt nu een uniek sieraad dragen, waarin uw liefde voor uw kat op schitterende wijze tot uitdrukking komt!

Kostbare materialen – filigraan handwerk
De hanger is vervaardigd als filigrane ambachtelijke kunst en toont een speels katje, dat op een halve maan rust en met zijn pootje naar een boven hem bungelende ster reikt. Het katje is vervaardigd van glanzend email. Op de halve maan glanst een pavé van 17 SvenkaTM-kristallen. Terwijl de hanger een kostbare goudplattering heeft, is het halssnoer edel gecoat met rodium. Op het verbindingsoogje schittert een echte diamant. Het geheel wordt afgerond door de fijne gravure op de achterzijde van de hanger!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en de authenticiteit. Draag een uniek sieraad – of geef een dierbare persoon een schitterend cadeau – en reserveer uw exemplaar van de hanger “Sterrenvanger” beter nog vandaag!