Thomas Kinkade - Idylle in den bergen

Verlichte druk op linnen

  • maten: ca. 50,8 x 38,8 cmh
  • hoogwaardige druk op kunstenaarslinnen, als een origineel schilderij
  • geniet van de typische lichtschittering met 10 leds
  • duurzame lampjes garanderen een langdurig genieten van kunst
  • een edele lijst met mahonie-optiek met messing plaket
  • met de hand genummerd met gelijkluidend genummerd echtheidscertificaat


Inclusief ophangmechanisme

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-14674-002

Laat u ontvoeren naar een plek waar de rust voelbaar is. Wandel in gedachten langs de oever van het klaterende beekje en snuif de kruidige geur van het majestueuze bos op. Hier voelt u zich geborgen, hier trekt u zich terug van de stress van het dagelijks leven. Met warme kleuren en zijn unieke gave om het licht levendig te laten worden, heeft de schilder Thomas Kinkade deze stemming meesterlijk vastgelegd.  

Dit meesterwerk werd nu op hoogwaardig kunstenaarslinnen met de echte kleuren aangebracht. Door de structuur van het linnen ziet deze afbeelding eruit als een origineel schilderij. De lichten van het huis lijken te branden en inderdaad, als u de knop indrukt, stralen in totaal 10 leds en verlichten de serene scène met een zacht lichtschijnsel. Een elegante houten lijst in mahonie-optiek sluit het kunstwerk smaakvol af. Dankzij de handige houder, kunt u de afbeelding meteen op uw lievelingsplek ophangen.    

Dit indrukwekkende schilderij voor aan de muur verschijnt nu exclusief bij The Bradford Exchange. Elke uitgave heeft aan de achterkant een individueel, met de hand geschreven nummer. Het bijgevoegde echtheidscertificaat heeft hetzelfde nummer en attesteert bovendien de authenticiteit van uw verlichte afbeelding van Kinkade.

 

©2015 Thomas
Kinkade, The
Thomas Kinkade
Company, Morgan
Hill, CA., all
rights reserved.