Thomas Kinkades winterdorp – collectie

Verlichte sculpturen naar Thomas Kinkade

  • Kunstzinnig handmatig vormgegeven en beschilderd
  • Elke sculptuur toont de signatuur van Thomas Kinkade
  • Streng gelimiteerd tot 2.500 exemplaren wereldwijd
  • Met handmatig genummerd echtheidscertificaat
  • Exclusief bij The Bradford Exchange
Hoogte uitgave 1: ca. 16,2 cm

Prijs: per levering

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-07842

De romantische visie van de beroemde schilder van het licht™ Thomas Kinkade neemt u mee naar dit prachtige winterdorp, waar warme lichten, die als duizend sterren fonkelen in de sneeuw, u verwelkomen. Elegante huizen en betoverende winkels nodigen u met hun stralende verlichting uit, om eens rond te kijken.

Wandel door een betoverd winterdorp!
De helder verlichte vensters van het statige Victoriaanse pension “Stille Nacht” werpen een wonderbaarlijk licht op de weg. Bij het winkelen kunt u de speelgoedwinkel “De werkplaats van de kerstman” en ook de winkel “Geschenken uit het hart” ontdekken. Het hartverwarmende “Licht van de hoop”, dat uit de kleine kerk schijnt, vult het besneeuwde oord met een vredige, stemmige sfeer. Het is precies de juiste tijd, om te genieten van het gezelschap van familie De romantische visie van de beroemde schilder van het licht™ Thomas Kinkade neemt u mee naar dit prachtige winterdorp, waar warme lichten, die als duizend sterren fonkelen in de sneeuw, u verwelkomen. Elegante huizen en betoverende winkels nodigen u met hun stralende verlichting uit, om eens rond te kijken en goede vrienden. U bent van harte uitgenodigd in het pensioen “Stille Nacht”!

Bij de eerste uitgave een tinnen miniatuurtje zonder meerprijs!
Bij de prijs van de eerste uitgave “Stille Nacht” is het fijne met de hand beschilderde miniatuurtje van de schilder Thomas Kinkade en zijn vrouw inbegrepen. En ook in de verdere loop van de verzameling kunt u zich verheugen op kostbare en kunstzinnige accessoires zoals een oldtimer of een romantische arrenslee – en dat alles zonder verdere kosten voor u!

©2020 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.

Misschien vind je dit ook leuk