Ware liefde straalt voor altijd – gepersonaliseerde ring

Gepersonaliseerde topaas- en diamantring

  • 925 sterling-zilver met goudplattering
  • Met de hand vervaardigd
  • Bezet met 22 echte witte en mokkakleurige diamanten
  • Met 2-karaats topaas in het midden
  • GRATIS gegraveerd met twee namen naar uw keuze

Grootte: 6–12

Lieferzeit: ca. 4 Wochen

*LET OP: dit product wordt naar uw klantspecificatie vervaardigd en kan daarom niet geruild worden! Weergave van de naam niet bindend: slechts maximaal 10 letters personaliseerbaar – langere namen worden niet voluit geschreven. Levertijd: 4–6 weken na ingang van uw bestelling

€ 179,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Van omruilen uitgesloten

Personalisieerbaar

Klikt u op deze link om dit PDF document de ringmaat te downloaden.

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen

Productnummer:
01-31531-001P

Mijn ware en enige liefde
Er is geen mooiere liefde dan ware liefde. Het is een bijzondere liefde, die hart en ziel met een oneindige vreugde vervult. Vier nu uw grote liefde met een buitengewone ring – exclusief van The Bradford Exchange. De ring is met hand vervaardigd van 925 sterling-zilver en voorzien van een kostbare goudplattering. De 2-karaats topaas in het midden wordt geaccentueerd door twee witte diamanten. Nog eens 20 echte witte en mokkakleurige diamanten in een pavé zorgen voor nog meer opwindende glinstering. Daartussen kunt u twee namen naar uw keuze GRATIS door ons laten graveren. Een heerlijke getuigenis van uw speciale band. De binnenzijde van de ring is gegraveerd met de woorden “My One and Only Love” (“Mijn ware en enige liefde”).

Exclusief bij The Bradford Exchange
De ring verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt dit unieke sieraad in een edele presentatiebox en inclusief een echtheidscertifi caat, dat u de hoge kwaliteit en de authenticiteit garandeert – ideaal ook als cadeau. Aarzel dus niet en vervul het hart van uw onsterfelijke liefde met pure gelukzaligheid. Reserveer uw exemplaar van “Mijn ware en enige liefde” beter nog vandaag!