Winters lichtspel – LED-kaarsencollectie

LED-kaarsencollectie met sneeuwvlokkenprojectoren

  • Kaarsentrio met motieven van Thomas Kinkade
  • Vlamloze verlichting door LED-lampen
  • Driedimensionaal gemodelleerde en met de hand beschilderde sokkels
  • Inclusief sneeuwvlokkenprojectoren
  • Inclusief 24-uurs-timer

Hoogte van de kaarsen: 16,5 cm • Doorsnede van de kaarsen: 11,5 cm

Iedere kaars heeft 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)


Prijs: je levering


Iedere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 79,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-36081

Combineer de nostalgische kerstmotieven van Thomas Kinkade
Wat heb je allemaal nodig voor sfeervolle en perfecte feestdagen? Op de eerste plaats natuurlijk je familie en vrienden met wie je samen kunt vieren. En natuurlijk mag ook gezellig kaarslicht voor een vredige sfeer niet ontbreken. En wat nog meer? In ieder geval een paar romantische kerstmotieven als fraaie achtergrond. En sneeuw, die met zijn stille betovering echte kerstmagie uitstraalt. The Bradford Exchange presenteert u daarom deze unieke LED-kaarsencollectie, waarmee u van dit alles en nog veel meer kunt genieten!

Realistisch kaarslicht en sneeuwmagie
Elke kaars van deze collectie toont op zijn crèmekleurige oppervlak een populair kersttafereel van de “Schilder van het licht™”, Thomas Kinkade. Eenmaal ingeschakeld imiteert het LED-licht perfect het flikkeren van een echte kaarsvlam en verleent het artwork een natuurlijke glans. Maar dat is nog niet alles. Met de innovatieve, ingebouwde sneeuwvlokkenprojector brengt u de ogen van uw kinderen en kleinkinderen in opperste verbazing. Want dan tovert elke kaars een schitterend sneeuwvlokkenpatroon op de dichtstbijzijnde wand. Juist gepositioneerd ontstaat zo de indruk van romantische sneeuwval over de daken van Thomas Kinkades uitnodigende feestelijke villa’s.

Kunstzinnig gemodelleerde en met de hand beschilderde sokkel
De sokkel van elke kaars is een driedimensionaal gemodelleerd en met de hand beschilderd kunstwerk op zich. “Glinsterende “sneeuw” en kunstig ontworpen fi guren zetten het decor van elk Thomas-Kinkade-motief plastisch voort, zodat de motieven van puur tweedimensionale beelden veranderen in fascinerende, gelaagde werken.” De houtkleurige sokkelbodem en een gouden titelplaatje maken het ontwerp van deze unieke kerstdecoratie compleet!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Met elke levering ontvangt u ook een echtheidscertifi caat, dat de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke kaars garandeert. Tover een feestelijke wintersfeer in uw woning en bestel beter vandaag nog de LED-kaarsencollectie “Winters lichtspel”! met authentiek kaarslicht en magische sneeuwval

© Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.

Misschien vind je dit ook leuk