Wolvenvuur – elektrische kaarsenset

Kaarsenset naar motieven van Eddie Le Page

  • Incl. afstandsbediening
  • Versierd met motieven van Eddie Le Page
  • Vlamloze LED-verlichting
  • Zilverkleurige, afneembare kandelaars
  • Exklusief bij The Bradford Exchange

Grote kaars: 15,2 cm hoog, middelgrote kaars: 12,7 cm hoog, kleine kaars: 10,1 cm hoog
Elke kaars heeft een doorsnede van 7,6 cm

De kaarsen hebben elk 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd).
De batterij voor de afstandsbediening wordt meegeleverd.

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
426-TRA05.01

Terwijl de volle maan zijn zilveren licht op de besneeuwde bossen laat vallen, komt er een roedel trotse wolven tevoorschijn. De natuurschilder Eddie Le Page heeft de mystieke schoonheid van dit tafereel in talloze werken vereeuwigd. Geïnspireerd door de kracht van de wolf en de magie van Eddie Le Pages natuurkunst, presenteert The Bradford Exchange nu een unieke kaarsenset voor de eeuwigheid!

Uniek kaarsentrio met kunstenaarsmotieven van Eddie Le Page
Elk van de drie met de hand vervaardigde kaarsen is versierd met een sfeervol wolvenmotief van de gerenommeerde natuurkunstenaar Eddie Le Page. De middelgrote kaars draagt bovendien nog een inspirerende tekst (in het Engels) over de kracht en de eenheid van de trotse wolf. Door de was-fi nish ziet elke kaars er absoluut natuurlijk uit en heeft een zilverkleurige kandelaar, die gemakkelijk kan worden afgenomen. Het vlamloze en dus ongevaarlijke, maar toch steeds realistische kaarslicht wordt gegenereerd door de LED-verlichting. De meegeleverde afstandsbediening maakt de bediening heel eenvoudig en comfortabel.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Het kaarsen-trio verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Eer de mystieke koning van het bos met deze unieke set vlamloze kaarsen, versierd met de motieven van Eddie Le Page. Bestel uw kaarsen-trio “Wolvenvuur” beter nog vandaag!

©2019 Eddie Le Page