Achter de zeven bergen, bij de babydwergen – poppen-collectie

Miniatuurpoppen-collectie naar "Sneeuwwitje en de zeven dwergen"

  • Officieel geautoriseerd door Disney
  • Gedetailleerd uitgevoerd in sculptuurgieting
  • Met de hand vervaardigde vinger- en teennageltjes
  • Lijfjes met originele Disney-tekeningen
  • Eerste uitgave: "Giegel"

Hoogte: elk 15,2 cm


Prijs: per levering

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03150

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het hele land?
Is het “Giegel”, “Grumpie” of toch “Sneeuwwitje”? In deze unieke miniatuurpoppen-collectie van Cheryl Hill heeft zelfs de toverspiegel het moeilijk om een keuze te maken. De poppen zijn slechts 15,2 cm groot, maar zijn toch zo gedetailleerd uitgevoerd in sculptuurgieting dat je elk personage duidelijk kunt herkennen. Er werd geen detail vergeten – tot aan de kleine plooitjes aan hun voetjes, die in schattige sokjes zitten. En met hun zachte lijfjes kunnen ze perfect gepositioneerd en geknuffeld worden. Onder hun gebreide mutsjes ontdek je pluizig haar. Lieve, onschuldige oogjes, lange wimpers en kleine met de hand vervaardigde vinger- en teennageltjes maken de ukkies nog schattiger. Kijk eens hoe schattig de kleintjes gekleed zijn. Hun lijfjes zijn bedrukt met originele Disney-tekeningen uit “Sneeuwwitje en de zeven dwergen” en ook de kleine mutsjes zijn voorzien van overeenkomstige teksten.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke miniatuurpoppen-collectie van Cheryl Hill verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Start uw collectie met de heerlijke “Giegel” en bestel de unieke miniatuurpoppen-collectie “Achter de zeven bergen, bij de babydwergen” beter nog vandaag!

© Disney

Deze poppen zijn geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk