American Muscle 1965 – Zippo®-verzamelaarsaansteker

Zippo®-verzamelaarsaansteker met Ford Mustang- motief

  • Officiel gelicenseerd
  • Van geborsteld chroom
  • Motief: cabrio-versie van de Mustang 1965
  • In een edele cadeaubox
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Afmetingen aansteker: 3,8 x 5,6 x 1,3 cm (b x h x d)

De aanstekers worden ongevuld geleverd, zonder aanstekerbenzine.

€ 59,90

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
422-ZIP08.01

Vijftig jaar geleden ontketende de eerste Mustang een passie die tot op de dag van vandaag voortduurt. Vier nu de glans van deze Amerikaanse automobielklassieker met de unieke Zippo®-verzamelaarsaansteker: “American Muscle 1965”. En ook zij zijn een Amerikaanse legende: de Zippo®-aanstekers die al meer dan 80 jaar een cultstatus hebben. Ze zijn zo geconcipieerd dat ze niet door de wind – of zelfs een storm – kunnen worden uitgeblazen. De voorzijde van de slanke Zippo®-aansteker van geborsteld chroom toont de cabrio-versie van de Mustang 1965. U ontvangt de in de USA vervaardigde Zippo® in een edele cadeaubox.
Zippo®, Zippo zijn geregistreerde handelsmerken in de Verenigde Staten en in de EU. De genoemde handelsmerken worden in de Verenigde Staten onder de licentie van ZippMark, Inc. gebruikt. Alle motieven op Zippo-aanstekers zijn door het copyright van de Zippo Manufacturing Company beschermd. Alle rechten voorbehouden.

Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to The Bradford Exchange www.fordmotorcompany.com Bradford Exchange Mint is not affiliated with the U.S. Government or U.S. Mint