De nacht van Bethlehem – kerstboomkerststal-collectie

Met de hand vervaardigde kerstboom-collectie

  • Met de hand gemodelleerde figuren en engelen
  • Kunstzinnig met de hand beschilderd
  • Vooraf versierde kerstboom
  • Verlicht met 50 mini-lampjes
  • Inclusief decoratieve boomrok

Hoogte: ca. 91,5 cm


Prijs: per levering

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-01787

In de nacht dat Jezus ter wereld kwam, jubelden de engelen in de hemel daarover en een ster boven Bethlehem leidde de drie wijzen naar de kribbe van de Heiland. Vier ook de geboorte van Jezus Christus en versier uw huis nu met deze unieke kerstboom-kerststal- collectie van The Bradford Exchange!

Hoge ambachtelijke kunst
Deze collectie presenteert u een prachtig arrangement van een ingetogen kerststaltafereel, schitterend gemodelleerde engelen en een vooraf versierde en volledig verlichte kerstboom. Elk met de hand gemodelleerd kerststalfiguurtje en elke engel vertelt het verhaal van de Heilige Nacht met prachtig geïllustreerde gewaden, die met de hand beschilderd zijn in glanzende zilverkleurige tinten. De met de hand opgebrachte crèmekleurige ivoor- en pasteltinten en glazuren zorgen voor een parelglanzend, satijnachtig oppervlak, dat de figuren een speciaal effect verleent. In totaal 50 mini-lampjes verlichten sfeervol de natuurgetrouw nagebootste dennentakken en het kerststaltafereel. De decoratieve boomrok vormt de perfecte ondergrond voor het ingetogen tafereel.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke uitgave. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. Verheug u op het komende kerstfeest en nog op vele volgende kerstfeesten en start uw unieke kerstboom-kerststal-collectie “De nacht van Bethlehem” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk