Thuiskomst met Kerstmis – kerstkrans

Altijd groene kerstkrans naar motieven van Thomas Kinkade

  • Met de hand vervaardigd
  • Van natuurgetrouwe “dennentakken”
  • Volledig gemodelleerd winterdorp
  • Sfeervolle verlichting
  • Speelt de melodie van acht populaire kerstklassiekers

Diameter: 35,5 cm

Werkt op 3 “AAA”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-22137-001

De schoonheid van Kerstmis verbleekt nooit!
Volg de stralende gloed van de feestdagen naar een uitnodigend Thomas-Kinkade-winterdorp, ingebed in een verlichte kerstkrans waarvan de fonkelende schoonheid nooit zal verbleken. Met deze krans viert u de tijdloze tradities van de kersttijd en herinnert u zich weer wat deze feestdag zo bijzonder voor u maakt: levensecht groen, een groot aantal ingebouwde lichtjes, populaire kerstmuziek en een winterdorp geïnspireerd door het kunstenaarschap van de Schilder van het Licht™.

Met de hand vervaardigd kunstwerk – levensecht als de natuur
De krans is met de hand vervaardigd van natuurgetrouwe “dennentakken” die fonkelen als berijpte sneeuw. Hij is versierd met hulstbladeren, trosjes rode hulstbessen en een fluweelachtig rood lint van stof in brokaatstijl. In tegenstelling tot echte kransen, die uitdrogen en hun naalden verliezen, behoudt deze krans zijn frisse en levendige uitstraling – elk jaar opnieuw! Geïnspireerd door de ontelbare kerstmotieven van Thomas Kinkade, komt in het midden van de krans een lieflijk kersttafereel tot fascinerend leven. Alsof het zo uit een van zijn schilderijen komt, vlijt zich een romantisch winterdorp in het groen. Zowel de Victoriaanse huizen en de arrenslee als het winterlandschap zijn volledig met de hand gemodelleerd van sculptuurgieting en gedetailleerd beschilderd. Met een druk op de knop klinken de melodieën van acht populaire kerstklassiekers, terwijl de LED-lampjes in de krans en in de huisjes voor een sfeervolle verlichting zorgen.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke kerstkrans verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u zijn hoge kwaliteit en authenticiteit. Verheug u op een unieke kerstdecoratie die elk jaar opnieuw in frisse glans straalt en bestel uw exemplaar van “Thuiskomst met Kerstmis” beter nog vandaag!


© Thomas Kinkade

Misschien vind je dit ook leuk