De sterren van het seizoen – collectie tafeldecoratie

Collectie tafeldecoratie met de kunst van Dona Gelsinger

  • Met de hand gekleurd
  • Van binnenuit verlicht
  • Met de kunst van Dona Gelsinger
  • Altijdgroene dennentakken en winterbessen
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte: 14 – 18 cm

Heeft 3 “AA”-batterijen nodig (worden niet meegeleverd)

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u: U kunt de onbeschadigde en complete verzameling binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

€ 39,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-30701

Beginnend met editie 1 “Vrolijke herinneringen” is elke zilver glinsterende ster van de collectie versierd met de populaire kunst van Dona Gelsinger. Haar schilderijen van lachende sneeuwmannen zijn door sculpturale sneeuwvlokkenaccenten omgeven, die in de stervormige lijst zijn ingebouwd en van binnenuit verlicht zijn. Elke editie is versierd met gemodelleerde zangvogels, die detailgetrouw met de hand gekleurd zijn. Geaccentueerd met altijdgroene dennentakken en winterbessen.

Misschien vind je dit ook leuk