Het asfalt roept – wandklok

Radiografische klok met verlichting en kunstenaarsmotief

  • Tijdwaarneming via radiografische verbinding met de cesiumklok CS2
  • Sfeervol bikermotief van Marc Lacourciere en Larry Martin
  • Geïntegreerde LED-verlichting met sensor
  • Weerbestendige behuizing
  • Inclusief echtheidscertificaat

Afmetingen: Ø 36 cm, diepte 7 cm

Werkt op 1 “AA”- en 4 “D”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
422-TSU03.01G

Nauwkeurige tijdmeter en fascinerend deco-accessoire
Bevallig spreidt de adelaar zijn machtige wieken uit en verheft zich de lucht in. Waarschijnlijk symboliseert geen enkel beeld het gevoel van vrijheid beter dan een Amerikaanse zeeadelaar die zich in de lucht verheft. En het is dit gevoel dat elke echte biker kent. Want op zijn stalen ros over de weg te razen is zijn manier van vrijheidsbeleving. Verheug u op een unieke radiografische klok voor alle motorfans!

Indrukwekkend motief – nauwkeurig vakmanschap
De klok is radiografisch gesynchroniseerd met de officiële bron van de stan- daardtijd – de cesiumklok CS2 van het nationaal metrologisch instituut PTB in Braunschweig – zodat de tijd zichzelf volledig instelt en nooit hoeft te worden gecorrigeerd. De fascinerende collage van adelaars en patriottische bikerkunst is vakkundig met de hand op de wijzerplaat aangebracht. Het motief werd gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaars Marc Lacourciere en Larry Martin. Dankzij de robuuste zwarte metalen behuizing kan de klok zowel binnenshuis als op het balkon of terras worden gemonteerd. Een inge- bouwde sensor activeert de geïntegreerde LED-verlichting bij het invallen van de duisternis, zodat de Romeinse cijfers van het met glas bedekte klokdisplay automatisch oplichten in het donker.

De wandklok verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscer- tifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke klok. Aarzel niet en reserveer uw exemplaar van “Het asfalt roept” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk