Schattige Merle – babypop

Exclusieve verzamelaarspop van de kunstenares Linda Murray

  • Van levensechte TrueTouch™-silicone
  • Met de hand gemodelleerd
  • Levensecht met de hand beschilderd
  • Het haar is met de hand ingebracht
  • Glinsterend roze satijnen jurkje en Mary-Jane-schoentjes

Grootte: 48,3 cm

€ 229,90

Verzending & Service: € 12,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 45,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02989-001

Levensecht als een baby
De gerenommeerde kunstenares Linda Murray schiep dit unieke poppenportret. De huid van dit kleine poppenengeltje is met de hand gemodelleerd van het nieuwe en ongelooflijk levensechte TrueTouch™-silicone. Het zachte haar is met de hand ingebracht, de vinger- en teennageltjes zijn perfect gemanicuurd en de roze huid is levensecht met de hand beschilderd. Het zachte stoffen lijfje, armpjes, beentjes en hoofdje zijn natuurgetrouw verzwaard, zodat “Merle” heerlijk levensecht aanvoelt. “Merle” draagt een glinsterend roze satijnen jurkje met pofmouwtjes en een kanten randje aan de kraag. Een haarbandje met fijn kantwerk en een paar Mary-Jane-schoentjes ronden het geheel perfect af. Een echte schat voor elke verzamelaar en poppenliefhebber!

Uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries
Deze betoverende verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat bewijst de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Verheug u op een poppenmeisje dat u onvergetelijke momenten zal bezorgen!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.