Schattige Tessa – Reborn-babypop

Exclusieve babypop van de bekroonde kunstenares Linda Murray

  • Van uniek TrueTouch™-silicone 
  • Levensecht gewicht
  • Handbeschilderd
  • Met de hand aangebrachte haartjes
  • Incl. echtheidscertificaat

Grootte: ca. 46 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02625-001

Een koffi ebruin engeltje betovert!
Een van de grootste vreugden van grootouders is, het fijne tedere kleinkind in de armen te nemen, de zachte babyhuid tegen de eigen huid te voelen en in de grote ogen te kijken. De gerenommeerde en internationaal zeer gewaardeerde kunstenares Linda Murray heeft met de verzamelaarsbabypop “Schattige Tessa” de droom van een schitterend kleinkind voor u uit laten komen.

Levensecht tot aan de punten van haar teentjes!
Ieder klein detail getuigt van een buitengewone kunstvaardigheid en hartverwarmend realisme. Neem “Tessa” in uw armen en beleef zelf hoe ongeloofl ijk levensecht ze aanvoelt. Onze liefelijke “Tessa” werd met de hand vervaardigd van uniek TrueTouch™-silicone. Daardoor voelt haar huid bijna aan als die van een echte baby. Haar kleine lichaampje heeft een levensecht gewicht en is zo natuurlijk en flexibel, dat u “Tessa” het liefst voor altijd in uw armen zou willen hebben. Dit Afro-Amerikaanse engeltje betovert u met al de fijne en handbeschilderde details, zoals de tedere roze wangetjes, de fijne met de hand aangebrachte haartjes en de handmatig beschilderde vinger- en voetnageltjes. “Tessa” draagt een gestippeld bloesje met pofmouwtjes en daarover een jumpertje in aardbeienkleur. Haar heerlijke outfi t wordt gecompleteerd door een paar kanten sokjes, een luier en een haarband met bloemetje.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze Afro-Amerikaanse schoonheid verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Laat deze schoonheid uw hart betoveren en bestel uw exemplaar van de buitengewone kunstenaarspop “Schattige Tessa” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk